Kativa Brazilian Straightening Keratin & Argan Oil


Γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε;
Τελειο θεμα σας εχω στο σημερινο θεμα που αφορα τα μαλλια.Θα σας μιλησω για την θεραπεια κερατινης στο σπιτι.Ολες λιγο πολυ γνωριζουμε τι ειναι αυτη η θεραπεια.Εγω προσωπικα παντα ειχα ενα μικρο θεμα με τα μαλλια μου.Δεν ειναι ουτε ισια ουτε πολυ σγουρα,ειναι σπαστα και αρκετα ταλαιπωρημενα απο τις ισιωτικες κυριως,γιατι παντα ηθελα να βγαινω εξω με ισιο μαλλακι.
Ετσι κατεληξαν τα μαλλια μου πολυ φριζαρισμενα ακομα και ισια φαινοντουσαν χαλια.Και μην ξεχναμε την υγρασια που ετυχε να ταλαιπωρηθω αρκετη ωρα για να τa ισιωσω και μετα απο 5 λεπτα το μαλλι να εγινε παλι μπουκλα.Ανα καιρους για να τα σουλουπωσω λιγο τα κοβω λιγο ποιο κοντα,για να ζωντανεψω λιγο τι ακρες και να χρησιμοποιω ειδικες μασκες για να τα επαναφερω σε μια καλη κατασταση.
Εδω και αρκετο καιρο παρακολουθουσα στα μεσα Internet-τηλεοραση-περιοδικα να αναφερουν την συγκεκριμενη θεραπεια και τα οφελη της.Η αληθεια ειναι για πρωτη φορα σκεφτηκα νa την κανω σε ενα κομωτηριο αλλα μολις ειδα τις τιμη ειναι λιγο τσουχτερη για μενα αυτην την εποχη.Ετσι πηρα την αποφαση να την κανω στο σπιτι.Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο συγκεκριμενο προιον της Kativa.
Το συγκεκριμενο Kit περιεχει μεσα την δυναμη της κερατινης που ολες γνωριζουμε οτι ειναι βασικο συστατικο των μαλλιων μας.
Περιεχει μεσα επισης και το πασιγνωστο Argan Oil που ειναι επισης γνωστο για τις ευεργετικες του ιδιοτητες.
Λιγα λογια για την συγκεκριμενη θεραπεια ειναι οτι δεν περιεχει τοξικες χημικες ουσιες και χαριζει ισια και περιποιημενα ενυδατωμενα μαλλια μεχρι και 10 εβδομαδες.
Η διαδικασια ειναι πολυ απλη και τα βηματα ειναι τα εξης:
  • Λουστε τα μαλλια σας εως και δυο φορες με το Pre-Treatment Shampoo1 και στεγνωστε τα με την πετσετα.Στην συνεχεια στεγνωστε τα με ενα πιστολακι πολυ καλα.Αφηστε τα ομως λιγο νωπα για το δευτερο βημα.
  • Χωριστε τα μαλλια σας στην μεση και απλωστε το Brazillian Straightening2 στην αρχη με πινελο και υστερα με τα χερια σας για να απλωθει παντου ολο το προιον.Απο τις ριζες μεχρι της ακρες.
  • Αφηστε να δρασει το προιον για 15 λεπτα και οταν περασει αυτο το χρονικο διαστημα χτενιστε τα μαλλια σας για να αφαιρεσετε την περιττη ποσοτητα.
  • Στεγνωστε τα μαλλια σας πολυ καλα με μια βουρτσα και ενα πιστολακι.Πολυ συμαντικο ειναι οτι το στεγνωμα με την βουρτσα εγκθαται καλυτερα αποτελεσματα.
  • Για να κλειδωσετε το ισιωμα χρησιμοποιηστε μια μασια απο 5 εως 12 φορες,σε θερμοκρασιαμεταξυ 200 με 215 βαθμουςΚελσιου.Συνεχιστε το ισιωμα με την μασια μεχρι να απορροφηθει ολο το προιον.Πριν συνεχισετε για το επομενο βημα περιμενετε 5 λεπτα.
  • Τελευταιο βημα ειναι να λουσετε τα μαλλια σας με το Shampoo3 μεχρι να αφαιρεσετε ολα τα υπολειμματα.Ξεπλυντε καλα και εφαρμοστε το Conditioner4 για 5 λεπτα και υστερα ξεπλυντε.Στην συνεχεια στεγνωστε τα μαλλια σας με το πιστολακι για τα μαλλια και ειστε ετοιμη.
Το προιον συνισταται και για βαμμενα μαλλια.Η βαφη καλυτερα να γινεται μετα την εφαρμογη της θεραπειας Brazileno.Για αποφυγη της αλλοιωσης του χρωματος.Για καλυτερα αποτελεσματα και διαρκεια στο ισιωμα για το διαστημα τον 10 εβδομαδων συνησταται η χρηση σαμπουαν χωρις Θειικο Αλας.Συνηστουνται τα προιοντα της ιδιας σειρας η και εκτος απλα να ειναι καταλληλα για τις Βραζιλιανικες θεραπειες και οχι μονο.Θα προστατεψουν τα μαλλια σας απο το Stylling και θα τα κανουν να φαινοντε ποιο εντυπωσιακα απο ποτε.
Η δικια μου γνωμη που το δοκιμασα ειναι πολυ καλη.Εμεινα εντυπωσιασμενη απο το αποτελεσμα απο την πρωτη χρηση.Εχει φυγει το ενοχλητικο φριζαρισμα και το μονο που κανω ειναι απλα να τα περασω λιγο με μια ισιωτικη βουρτσα και ειμαι πανετοιμη.
Το συνιστω ανεπιφυλακτα ειδικα για εμας που αγαπαμε τα ισια μαλλακια και θελουμε να ειμαστε ετοιμες σε λιγα λεπτα και το κυριοτερο να μην τα ταλαιπωρουμε οσο κανουμε ολη την διαδικασια.
Η τιμη του ειναι πολυ καλη για τα οφελη που προσφερει.Μπορειτε να το βρειτε στο  e-shop του BeautytestBox εδω.

Αυτα απο μενα.Ελπιζω να σας αρεσε το ποστ μου.Μεχρι την επομενη φορα θα τα ξαναπουμε.Να περνατε ομορφα και να χαμογελατε.

Φιλακια
XoXo


Aμα σας αρεσε το συγκεκριμενο post και θελετε να παρακολουθειτε πρωτοι oτι καινουριο ανεβαζω,μπορειτε να με ακολουθησετε στο Blog  μου η και στα Social Media.






Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις